Föreläsningar

Boka oss

Vill du att vi

föreläser hos dig? Välkommen att mejla en förfrågan.

Föreläsningar

Tillsammans med Heléne Stern,

psykolog och specialist i klinisk psykologi/neuropsykologi, föreläser

jag om autism. Vi håller både öppna, allmänna föreläsningar och föreläsningar för yrkesverksamma inom exempelvis psykiatri, socialtjänst och skola.

 

Jag håller även egna föreläsningar och medverkar vid olika offentliga samtal, ofta med utgångspunkt i min bok, "Konsten att fejka arabiska".

 

Publikt 2018

Föreläsningar och framträdanden som är öppna för alla.

  • 3 april. Egen föreläsning som en del av serien "Livsviktigt", Linköpings Domkyrka. Tid: 18.30–19.30. Gratis, ingen föranmälan. Här kan du läsa mer.
  • 5 april. Egen föreläsning på uppdrag av Autism- och Aspergerföreningen. Thapperska, Norrköping. Tid: 18–20. Gratis, föranmälan krävs. Här kan du läsa mer.
  • 18 april. Bortom stereotyperna – att förstå och möta människor med autism. Föreläsning tillsammans med Heléne Stern på uppdrag av Nya Strömningar, Örebro. Tid: 13–16.30. Här kan du läsa mer och anmäla dig.
  • 11 oktober. Författarbesök, Dalby bibliotek, Lund.
  • 30 oktober, Konsert & Kongress, Linköping. Egen föreläsning under Autism- och Aspergerförbundets rikskonferens 29–30 oktober med tema flickor och kvinnor med autism. Mer info finns här.

Några kommentarer från våra åhörare

Otroligt spännande och givande att ha en patient med i föreläsningen. Mycket bra upplägg. Gav en ökad förståelse och insikt, mycket värdefullt!

 

Jättebra och inspirerande föreläsning! Kompletterade varandra på ett givande sätt.

 

Fint att höra patientperspektiv och få en bättre förståelse för kvinnor med ASD som är skickliga på att maskera den. Det behövdes! Tack!

Efter föreläsning för AT-läkare

 

Mycket värdefullt att det både var en profession samt en som hade diagnosen. Föreläsarna kompletterade varandra mycket bra.

 

Bra mix på föreläsarna. Intressant att höra en person med egna erfarenheter.

Efter föreläsning

för yrkesverksamma

 

En fantastiskt bra föreläsning. Ni gör ett bra och välbehövligt arbete med era föreläsningar och jag hoppas att ni kommer att nå många människor med ert budskap och er kunskap.

Efter allmän föreläsning

"

Copyright @ All Rights Reserved