Föreläsningar

Boka oss

Vill du att vi

föreläser hos dig? Välkommen att mejla en förfrågan.

Föreläsningar

Tillsammans med Heléne Stern,

psykolog och specialist i klinisk psykologi/neuropsykologi, föreläser

jag om autism. Vi håller både öppna, allmänna föreläsningar och föreläsningar för yrkesverksamma inom exempelvis psykiatri, socialtjänst och skola.


Jag håller även egna föreläsningar och medverkar vid offentliga samtal, ofta med utgångspunkt i min bok, "Konsten att fejka arabiska".Publikt hösten 2018

Föreläsningar och framträdanden som är öppna för alla.


  • 28 augusti, Alingsås, inom ramarna för årets demokrativecka. Palladium klockan 18. Här kan du läsa mer.
  • 1 oktober, Borås. Föreläsning tillsammans med Heléne Stern på uppdrag av Autism- och Aspergerföreningen Västra Götaland Söder. Kvällstid. Mer information kommer.
  • 11 oktober, Lund. Författarbesök, Dalby bibliotek klockan 18.
  • 30 oktober, Linköping. Föreläsning vid Autism- och Aspergerförbundets rikskonferens 29–30 oktober. Konsert & Kongress klockan 14.45.
  • 1 november, Karlshamn. Lokstallarna klockan 13.30–16. Föreläsning arrangerad av Autism- och Aspergerföreningen Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan. Mer information och underlag för anmälan.
  • 8 november, Stockholm. Föreläsning tillsammans med Heléne Stern arrangerad av Forum Funktionshinder. Rörstrands konferenscenter klockan 18–20.30. Sista anmälningsdag 25 oktober. Mer information.
  • 15 november, Eksjö. Föreläsning inom ramarna för Höglandets Psykiatrivecka. Aulan, Höglandssjukhuset klockan 10.

Några kommentarer från våra åhörare

Otroligt spännande och givande att ha en patient med i föreläsningen. Mycket bra upplägg. Gav en ökad förståelse och insikt, mycket värdefullt!Jättebra och inspirerande föreläsning! Kompletterade varandra på ett givande sätt.Fint att höra patientperspektiv och få en bättre förståelse för kvinnor med ASD som är skickliga på att maskera den. Det behövdes! Tack!

Efter föreläsning

för AT-läkareMycket värdefullt att det både var en profession samt en som hade diagnosen. Föreläsarna kompletterade varandra mycket bra.Bra mix på föreläsarna. Intressant att höra en person med egna erfarenheter.

Efter föreläsning

för yrkesverksamma


En fantastiskt bra föreläsning. Ni gör ett bra och välbehövligt arbete med era föreläsningar och jag hoppas att ni kommer att nå många människor med ert budskap och er kunskap.

Efter allmän föreläsning

"


© Copyright Lina Liman 2019 | All rights reserved